De praktijk    bijles    training faalangstreductie    training sociale vaardigheden    reacties    foto's    aanvragen tarieven/info

 

reacties van leerlingen/ouders

Wij kunnen onze zoon terugreferen aan jouw lessen en hebben zelf daarbij handvatten gekregen (bewustwording).
De druk van opdrachten af te krijgen ligt ook hoog bij de ouders (een week is zo kort). De training sociale vaardigheden is een intensive begeleiding die heel veelzijdig is. Heel fijn dat we je persoonlijk mochten benaderen.

Wiebe (9 jaar):
Geleerd
van Maria
Niet gaan pesten
Om vriendjes te maken.
Doei

Maria,
Bedankt voor de fantastische begeleiding die je onze dochter hebt gegeven. Ik heb het voor Ilja ervaren als warm, met aandacht en liefdevol. Ilja heeft zich bij jou begrepen en vertrouwd gevoeld. Wij hebben een emotioneel sterkere dochter teruggekregen. Nogmaals bedankt!!
Josan&Ruurd

Beste Maria,
Ik vond de trainingen heel leuk. Op het begin zag ik er wel eens tegen op, maar toen ik er was, vond ik het heel leuk.
De opdrachten waren soms leuk, maar soms ook niet. De meeste dingen, zoals met die stoel en blinddoek, vond ik heel leuk.
Groetjes Anna

Beste Maria,
Bedankt voor alle goede zorgen en meeleven. Wij zijn blij om je op het juiste moment voor Tim en ons te zijn tegengekomen.
Arjen en Wieneke

Hallo Maria,
Hartelijk dank voor alles wat je voor Susan hebt gedaan. Haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Ze komt 's avonds niet meer haar bed uit. Soms heeft ze een terugval, maar het wordt steeds beter. Op school gaat het erg vooruit. We gaan er gewoon nog een tijdje mee door.
Groetjes Margreet